Första dagen hemma inledd med boda borg! :)

Hej kära läsare! Nu är jag hemma i dala-järna igen efter en fantastisk semester vid Rossö. Vi kom hem vid nio igår och då packade vi upp lätt innan vi la oss! Jag fick lov att komma i säng i bra tid eftersom jag nästa dag (som var idag) skulle till boda borg med ryggå -gänget. ( vilka är vi som jobbar vid mitt sommarjobb på sommarcafet ryggåsstugan).
Vi var sju stycken som var vid boda borg och löste cell efter cell och vi hade en grymt rolig dag! Har ni inte varit till boda borg är det definitivt något att prova. Det går ut på att lösa olika celler tillsammans i ett lag och när man har löst cellen som består av flera utmaningar i flera rum får man en stämpel och det är stämplarna som man ska försöka få så många som möjligt av. Jag, Malin, Lovisa och Linn lyckades få ihop 13 välförtjänta stämplar. Vi var vid boda borg i Karlskoga  vilket är ungefär två timmar bort så vi åkte hemifrån vid 7.45 och var framme strax efter tio. Sedan lämnade vi boda borg vid halv sex och då åkte vi och tog ett dopp i en sjö. Jag kan säga att det var bra varmt där inne på boda borg. Vi var dyblöta och svetten rann så det doppet var bland det bästa jag har gjort! (ps. jag dök till och med i :P jag har lärt mig att dyka när vi var vid västkusten ;) 
Nu är jag hemma igen, vi kom hem vid tio ungefär så det blev en heldag i Karlskoga kan man säga. Jag är helt slut och kroppen värker efter alla påfrestningar som man får klara av. Jag har hängt, klättrat, dragit mig själv, lyft mig själv, varit i små utrymmen och hissats ner för en brandstång bland annat. Allt för en stämpels skull, men det var värt all utmaning för det var grymt kul och fränt att klara av det! 
Så satsa på att åk dit! det är något du sent kommer att glömma!