Två veckor har redan hunnit gå

Hej! 
 
Nu har jag gått i skolan i två veckor vilket faktist är ganska länge och det har gått ganska fort trots allt. Vi har nu kommit in i skolan och det känns riktigt bra med mitt val av inrikting och med fotbollen. Jag valde media inriktingen på samhällsvetenskapsprogrammet med tillval fotbollsspecialisering.
 
Ämnena som vi har är media produktion, grafisk bild och foto & ja man hör bara på dem att det är grymt kul! Det känns verkligen som om jag har hamnat rätt och jag längtar till att få sätta igång med någon uppgift. Jag känner redan nu att det här är ett program som kommer få mig att växa som person. Jag kommer att våga ta för mig mera efter att dessa två år har gått. Jag menar det vore konstigt om jag inte gjorde det eftersom vi ska prata i radio, skriva tidning, intervjua, testa film och tv-inspelning. Ja det ska bli grymt spännande, & både lärare och klasskamrater känns bra så det här ska bli riktigt kul. Men en nackdel är dock att vi har två av ämnerna med treorna vilket är lite surt... men vi får helt enkelt visa dem att vi kan vara lika duktiga som dem!
 
Jag har varit tveksam och osäker över mitt val av inrikting, och funderat om jag skulle ha valt beteendevetenskap istället, men nu när vi har haft introduktion i ämnerna känns det här helt rätt. Jag kommer växa som person och inte bara i tankarna när jag går det här, & det ser jag så otroligt mycket fram emot! Det ska bli grymt kul att se vart det här leder! 
 
Den här staden, min nya lägenhet, mina fina vänner, det här programmet, den här inriktningen och den fantastiska fotbollen ihop kan ju inte bli annat än fantastiks kul och bra det kommande året.
 
Tvåan kanske inte blir så dryg trots allt ;)